maandag, april 14, 2008

Puistjes


Oud scheermesje gebruikt? Een opstoot van acné? Of had de beeldbewerkingssoftware rare kuren, daar achter de rug van Wim? Het interview dat volgde was weer de moeite.

Labels: ,

13 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Wie wind zaait kan storm oogsten.Is het niet juist omgekeerd.De beeldbewerkingssoftware met rare kuren daar voor de foto van de premier.
jean

14 april, 2008 23:08  
Anonymous SWA said...

Wat wil je, als het nieuws wordt voorgelezen door een zekere Wim DE VILDER (!!!) kan het wel eens gebeuren dat er hier en daar bloedspatten opduiken Koen!!!

15 april, 2008 08:45  
Anonymous Antigone said...

De federale premier lijkt niet vies van spitsvondige én humoristische interventies. Denken we maar aan zijn briljante vertolking van het Franse volkslied op de Belgische nationale feestdag. Mogelijk wilde Leterme ook nu weer de show stelen, ditmaal met een ongeëvenaarde vertolking van 'de Stomme van Portici'.

15 april, 2008 14:17  
Anonymous Janpieter said...

Weet iemand hoe het komt dat Leterme weg komt met zo'n gedrag? Vinden mensen arrogantie en rancune sympathiek? Of zal hij daar ooit worden op afgerekend?

15 april, 2008 16:41  
Blogger koen fillet said...

Wel janpieter, dat is ooit een onderwerp geweest in het Radio1-programma Ongehoorde Meningen, en ik heb toen bijna uitsluitend reacies gekregen van mensen die het voor Leterme opnamen.

15 april, 2008 16:50  
Anonymous Anoniem said...

Is een arrogante houding in een machtspositie niet stilletjes de droom van heel wat mannen?

Persoonlijk vind ik Sarkozy een held. Trekt zich niets aan van vakbonden, publieke opinie, maar des te meer van het vrouwelijk schoon en het jetset leven. En alle wereldleiders zijn een telefoontje veraf.

Misschien wil Leterme Sarkozy achterna. Hij komt uiteraard maar tot aan Sarkozy zijn enkels, maar toch.

15 april, 2008 17:20  
Blogger De Huisvrouw said...

Venusscheermesjes zijn misschien een aanrader voor Leterme? :P

15 april, 2008 17:54  
Anonymous Anoniem said...

Ik denk dat Leterme ermee weg komt omdat het misschien toch wel vrij normaal is dat je bereid bent de taal te leren van het grondgebied waar je gaat wonen, niet? Hoe kan je je nu integreren als je de lokale taal niet kent?

15 april, 2008 20:13  
Blogger koen fillet said...

@Anoniem. Janpieter vraagt zich af hoe Leterme wegkomt met zijn gedrag. Dus niet wàt hij zegt, maar hoe hij het zegt.

15 april, 2008 21:38  
Anonymous . said...

Het zal zijn tijd nodig hebben, vooraleer mensen hem beu worden. Maar ik vermoed dat het sneller zal gaan dan met vorige toppolitici.

Ik herinner me nog levendig hoe beu ik Wilfried Martens was. Zijn ietwat verontwaardigde "euh's" op het einde van elke zin. Zeker op het moment toen hij Mark Eyskens verdedigde met die zaak van die terrorist ('k ben zijn naam effe kwijt) in Brussel.

Het jammerlijke is: ik begin op de duur een desinteresse voor politiek te krijgen. Als steeds dezelfde irritante mensen geïnterviewd worden, draai ik de knop op een andere zender. Ik wil mezelf immers die irritatie besparen!

15 april, 2008 22:13  
Anonymous Anoniem said...

Gelukkig worden er ook wel eens interessante mensen geinterviewd zoals vandaag Betina Geysen in Terzake.Het lijkt dan wél op een koffieklets maar ja er bestaat zoiets als eigen volk eerst.Verder vond ik geen irritantere politicus dan Louis Tobback maar die werd er dan weer voor geprezen.Begrijpe wie kan.
Jean

15 april, 2008 22:31  
Anonymous stinus said...

Ik begrijp Leterme volkomen. Als je dag in dag uit geïnterviewd wordt door mensen die zich, baserend op de franstalige pers in dit land, suggestief uitlaten over een beslissing van de Vlaamse regering, is het niet meer dan normaal dat je al eens zucht. Want aan de kern van de zaak wordt wel voorbijgegaan: wat is er in 's hemelsnaam bekrompen aan het leren van de taal van het deelgebied waar je je gaat vestigen. Mijn ene Bulgaarse buur sprak een jaar nadat hij zich hier vestigde vlot een mondje Nederlands, mijn andere buur, een franstalige Brusselaar spreekt na 20 jaar nog altijd geen woord Nederlands. Misschien is hij intellectueel niet in staat om zulks te doen, dat kan ook.

16 april, 2008 09:14  
Anonymous Anoniem said...

Mijn reactie op de 'officiële uitleg' in Feyten of Fillet van de grafisch verantwoordelijke:
Iedereen maakt fouten. Maar ook ik verwerk dagelijks (beroepsmatig)beeldmateriaal. De oorzaak voor de vreemde foto wijten aan een stroompanne is totaal ongeloofwaardig. Zonder technisch te willen worden : Mocht een elektrische storing aan de oorzaak liggen, dan zouden de 'acne' over het gehele beeld moeten te zien zijn. Mijn mening : Iemand heeft zich eens goed geamuseerd, maar het was niet zijn bedoeling dat iedereen er kon van meegenieten. Nogmaals... Iedereen maakt wel eens een fout en het was een leuk intermezzo.

19 april, 2008 08:37  

Een reactie posten

Links to this post:

<< Home