woensdag, maart 29, 2006

Tamelijk intiem...

Met enige schroom blog ik vandaag over mijn tepels: er zit een korstje op. Blijkbaar schuurt mijn T-shirt heen en weer als ik aan het trainen ben. Tijdens het lopen zelf heb ik daar geen last van, maar een paar dagen geleden onder de douche pikte het. En vandaag ontdekte ik die korstjes. Een strak onderhemdje zou kunnen helpen. Ofwel toile isolante.

12 Comments:

Blogger De Beisbroeklopers said...

Een beetje uiercrème kan wonderen doen.

29 maart, 2006 21:56  
Blogger J. said...

wees blij dat het je t-shirt is die over en weer gaat; misschien waren het vroeger wel je tepels/borsten ;-)
leuk om lezen dat de kilo's dalen!

29 maart, 2006 22:00  
Anonymous bewa said...

Een 'laksken' of zoals je neerpende, 'toile isolante' helpt!
Je zult in Brussel genoeg mannen zien lopen met een fel bebloed shirt!
't Zijn die zaken die men 'al doende leert'.
't Leven van een (mannelijke) aankomend Atleet is niet altijd zo eenvoudig zie je wel !

29 maart, 2006 22:17  
Anonymous chris said...

Dit wordt nog erger als je langere afstanden gaat lopen. Op de marathon van Amsterdam, kregen de deelnemers bij de inschrijving in een verzorgingszakje zelfs tepelplakband.
Ongelooflijk hoe jij op enkele maanden geevolueerd bent qua loopprestatie, proficiat en volhouden

29 maart, 2006 22:58  
Anonymous hilde said...

Gewoon vaseline op smeren (tenzij je met die tape in 1 ruk je borstharen kwijt wil)...

30 maart, 2006 09:55  
Anonymous Katrin said...

Beste Koen,
Ik volg je prestaties al een hele tijd hier en ook in andere media.Enorm knap met wat je bezig bent.Indrukwekkend vind ik ook de schema's en de coaching.
Nu vond ik het tijd om eens te reageren, als het over intieme dingen begint te gaan. Dat heeft lang geduurd.
Wat je tepels betreft, dit is een heel gekend fenomeen bij mannen althans. Vrouwen hebben andere intieme kwaaltjes bij het lopen. Die moeten altijd naar het groot toilet.Ik ga nooit lopen zonder toiletpapier.
En ten tweede :mijn sportbeha staat afgetekend op mijn lichaam,door de wrijving.Geen zicht. En ter hoogte van mijn hartslagmeter zou ik best een eeltvlek ontwikkelen. Nu bedek ik het met een pleister.
Veel succes.

30 maart, 2006 12:26  
Anonymous Anoniem said...

Hoi Koen,

als ik een langere looptraining op het programma heb staan moet ik ook mijn tepels "afplakken". Maandag moest ik 50 minuten lopen en was ik het vergeten, en ik had prijs. Bloedplek op de T-shirt en verschrikkelijk pikken door het zweet. Ook goed en regelmatig ontsmetten is belangrijk.

Groeten ... F. bedrijfsgeheim van Canvas

30 maart, 2006 14:16  
Blogger kris said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

30 maart, 2006 14:27  
Blogger kris said...

Wel wel wel, en ik die dacht dat de meest markante uitspraak voor deze week er eentje was van Walter van den Broeck toen die antwoordde "mijn ontslag indienen" op de vraag , gesteld via Nicky, door Bertje Anciaux "welke beslissing zou je nemen indien je voor een dag minister van cultuur bent en je één beslissing mag nemen"… ik lees hier zowaar klachten op topsportersniveau en ben met verstomming geslagen... meen je dat nu?

30 maart, 2006 14:29  
Blogger DavidL said...

Ik prijs me dan maar bij de gelukkigen: m'n langste duurloop tot nu toe was 125min en ik heb er nog geen last van gehad (gespecialiseerde loopkleding). Tijdens de week loop ik wel eens een uur met T-shirt en ook dan nog geen last gehad.

30 maart, 2006 15:48  
Blogger Bojje said...

Ik had vroeger ook regelmatig last van pijnlijke of zelfs bloedende tepels tijdens het lopen. Tot een collega loper me zei dat Nivea creme een goed middeltje is. Nu smeer ik telkens een dikke laag tijdens het lopen, vooral als er wat wind staat.

31 maart, 2006 07:33  
Anonymous Anoniem said...

Ik was vorig jaar 1 van diegenen die met een bebloed T-shirt aan de aankomst kwamen van de 20 km van Brussel. Geen zicht! Maar al doende leert men. Dus ben ik effe naar de loopspeciaalzaak gestapt waar ze mij een stick hebben aangeraden. Die speciale tepelplakkers zijn veel te duur. Het ziet eruit als een deo-stick. Hiermee de tepels flink inwrijven voor je begint. Kan ook op andere plaatsen gebruikt worden waar je last hebt van wrijving, bijv tussen de benen.

04 april, 2006 14:07  

Een reactie posten

<< Home