vrijdag, maart 24, 2006

De Wildste Week, twee.


Eén en ander moet nog geëvalueerd worden door VRT-opperkazen en tussenkazen, maar ach, zou het niet zonde van het werk zijn als we de nulafleveringen van de Wilde Geruchten Podcast in de schuif zouden steken?

Het gaat over een achtiende-eeuwse sprekende robot, een uitleendienst voor leden van minderheidsgroepen allerlei, onbewoond-eiland-muziek, de Chinese fiscus, kabouters en over de klachten van de redactie omdat de kwisopgaven te snel opgebruikt worden. Met nieuwjaarsgroeten, al is het nog vroeg op het jaar.

1 Comments:

Anonymous bien said...

Met lengtes voorsprong wint die stagiair-reportage (zie webpagina's van wilde geruchten) het van de podcast. Ofschoon veel betere kwaliteit dan vorige week, het is voorlopig niet aan mij besteed. Voor mezelf mogelijk enkel relevant bij terug van weg geweest, geeft dan een prettig sfeerbeeld van een gemiste week. Blijft de vraag wanneer een mens dat allemaal moet beluisteren want een etmaal heeft nu al te weinig uren en er zijn zoveel interessante(re) dingen te doen ... zoals nu, windvrij plaatsje zoeken in de tuin en met een goed boek genieten van het lentezonnetje :-)

26 maart, 2006 11:28  

Een reactie posten

<< Home