woensdag, maart 15, 2006

Amai, 't is rustig hier.

Alle dagen een berichtje posten, dat is hoe het hoort. Maar het lukt even niet. Ik investeer een paar avonden in vriendschap en gelijkgestelde fenomenen. En daarnet in het invullen van een internetonderzoekje in verband met de gemeenteraadsverkiezingen. Bloggen schiet er over. Morgen beter.

7 Comments:

Blogger marrek said...

hahaha, dat moet ook kunnen koen!
of ben je bezig foto's te bewerken?
heb vanmorgen een stukje "gerucht" over dat onderwerp gehoord. niet alles, want ben uit de auto gestapt om te gaan joggen ... was prachtig weer !!!
heb op m'n blog wel al wat foto-shop ervaring opgedaan ...
misschien binnenkort iets doen met K.F.
zal eerst om toelating vragen

marco polo

15 maart, 2006 22:26  
Anonymous jensdegrens@hotmal.com said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

16 maart, 2006 16:26  
Blogger koen fillet said...

Deze reactie is verwijderd door de auteur.

16 maart, 2006 17:16  
Blogger Wim said...

Zeg, Koen.

Die zogenaamde 'onderwaterweging' intrigeert me wel. Wat is eigenlijk het principe : dat je vetpercentage ook effectief wordt weergegeven door je 'volume' ? (een andere reden kan ik anders niet bedenken om Archimedesgewijs in een waterkuip te gaan zitten)

Nemen, m.a.w., mensen met exact hetzelfde gewicht, maar met een verschillend vetpercentage, minder of meer 'ruimte' in ?

En in welke mate ? Gesteld dat hiervoor al een wiskundige regel bestaat, natuurlijk.

16 maart, 2006 17:48  
Blogger koen fillet said...

@Wim: Je veronderstelling dat mensen met exact hetzelfde gewicht maar met een verschillend vetpercentage minder of meer 'ruimte' innemen klopt. Spieren wegen meer dan vet. Door je gewicht op een klassieke weegschaal te vergelijken met je gewicht onder water kan je het percentage vet berekenen. Maar ik heb professor Marina Goris niet naar haar formules gevraagd.

16 maart, 2006 17:55  
Anonymous Joke Van Assche said...

Hey Koen, deze middag gehoord dat Evy Gruyaerts knie het afgelopen zondag begeven heeft. Spijtig voor haar.
Jouw plan was om af en toe mee te lopen in Vlaanderen Sportland... ga je nu Brahim en Saartje Van den Driessche vervoegen? Je maakte onlangs nog een bedenking bij de elastiek-methode van Evy...

16 maart, 2006 18:18  
Anonymous Anoniem said...

koen verlies a.u.b.!!! uw jongensachtigheid niet!!!Ik luister iedere dag met veel deugd naar je leuke ver- en bewondering voor héééél diverse zaken!
eljie,48j

17 maart, 2006 16:39  

Een reactie posten

<< Home