vrijdag, november 17, 2006

Statistieken

Vijf en zes november waren onwaarschijnlijke pieken in de klikcijfers op deze blog. Ondertussen is het verkeer weer tot zijn normale proporties herleid, wat zich ook weerspiegelt in de hoeveelheid comments.

Uit de teneur van die comments meen ik te kunnen opmaken dat de mensen die hier nu nog langssurfen, graag langssurfen. Dat is wel eens anders geweest. Conclusie: hoe minder lezers, hoe beter.

Labels:

13 Comments:

Blogger Wim said...

Niet de kwantiteit, maar de kwaliteit is wat telt.

Of zoals mijn vroegere leraar Nederlands op het College het verwoordde wanneer hem werd medegedeeld dat een leerling om één of andere reden niet aanwezig was : "Hoe minder zielen, hoe meer vreugd !"

18 november, 2006 10:36  
Blogger Philippides said...

Het is niet omdat ik regelmatig jou "blog" bezoek dat ik zowieso op (alles) wat jij schrijft commentaar hoef te geven.
Ik vind het gewoon leuk om jouw (loop)ervaringen te (mogen) lezen. Het boeit mij gewoon.
Veel succes met jouw meniscusoperatie en neem deze keer maar voldoende tijd om te herstellen. De "Canvasdruk" is toch weg gevallen …
Philippe

18 november, 2006 12:29  
Anonymous Alain M said...

Hallo Koen,

Ik probeer het nog maar eens:enige kans op een DVD over de Marathon serie ?

18 november, 2006 12:35  
Anonymous muizeke said...

Hey Koen
Voor mij is jouw blog-site verslavend! Bijna dagelijks kom ik eens kijken naar wat je geschreven hebt of wat de medemens voor interessants te vertellen heeft (en dat was een 10-tal dagen geleden om van te wenen!). Blij dat alles weer in z'n normale plooi valt en hopelijk mogen we blijven genieten van je schrijfsels (want die zijn echt wel 'te genieten' ;-))

18 november, 2006 13:00  
Blogger koen fillet said...

@Alain M. Op jou DVD-vraag ken ik het antwoord niet. Ik weet dat een paar mensen uit de productiekern van Marathon mijn blog af en toe bezoeken, misschien kunnen die hier eens een commentje daaromtrent achterlaten. Of anders moet je je vraag eens stellen op het Marathonforum op canvas.be.

18 november, 2006 13:33  
Anonymous Aardvarksken said...

Zoals al eerder gezegd: zo gaat het in "De Media": nu een hype en morgen praat niemand er meer over. Blij dat de storm in het glas water gebleven is!

18 november, 2006 17:16  
Blogger Geert Gitaar said...

hoe minder lezers, hoe beter:

- Canvas Marathon: 12.000 per dag
- jij tussen 1000 en 9000 per dag
- Coach Paul tussen 1000 en 3000 per dag
- ikzelf tussen 500 en 800...

Dus, ik win ?

18 november, 2006 22:30  
Blogger Werner (RoadRunner) said...

Koen,

Ik heb je blog ontdekt i.v.m. je sportieve uitdaging maar heb ondertussen genoten van al je posts over andere onderwerpen. Je hebt sommigen onder ons niet alleen inspiratie gegeven om te gaan lopen maar ook om te gaan bloggen ;-) De vrouw des huizes klaagt de laatste tijd wat meer over het aantal uren die ik verslijt achter m'n pc. Die zijn de laatste maanden aanzienlijk gestegen. Krijg jij ook geen klachten van die aard?

19 november, 2006 00:52  
Anonymous Charlie said...

Beste Koen,

Is er geen wilde geruchten podcast deze week? Altijd leuk om mee te nemen tijdens het lopen.
Sterkte met je operatie en vooral de tijd daarna. Blijven bewegen! Het zou wel erg jammer zijn als je je inspanningen van het afgelopen jaar verloren laat gaan. Misschien de eerste tijd toch maar in het -door jou verfoeide - zwembad revalideren?

mvrgr

19 november, 2006 09:20  
Blogger koen fillet said...

@Charlie. Mijn excuus voor geen podcast deze week. Er was iets mis met het VRT-computernetwerk. En vorige week was er ook al geen podcast. Dat kwam dan weer door de Boekenbeurs. We zaten daar live, en vanuit het Bouwcentrum (ik blijf Bouwcentrum zeggen) konden we geen pod casten...

19 november, 2006 10:57  
Blogger anna said...

ik ben een graag langssurfer (klint zo leuk...)
Anna

20 november, 2006 13:51  
Anonymous bien said...

Gisterenavond kaartte onverwacht bezoek tijdens gesprek je blog aan, even maar, er zijn tenslotte nog vele interessante onderwerpen :-). 't Ging vooral over de bezoekersgrafiek. Hij beweerde dat die eigenlijk qua woordgebruik niet helemaal correct is. 't Zijn niet de bezoekers die "geregistreerd" worden, maar de computer waarmee ze op bezoek komen ... had er zo grondig nog niet bij stil gestaan, maar ergens klopt het wel. Hier bv komen naast mezelf nog 2 of 3 geïnteresseerden af en toe langs en allemaal via één computer. Waar ik wel bij had stil gestaan was de grafiek op zich en het feit dat bezoekersgegevens dus verzameld worden. Ben er nog niet uit of ik dat nu 'storend' moet vinden of niet :-).

21 november, 2006 10:05  
Anonymous Anoniem said...

ik vond toch de stukjes van Dirk De Dichter, Gerald De Waele en andeen best leuk ! Misschien dat zij voor die piek zorgden ?
Anna

21 november, 2006 13:56  

Een reactie posten

Links to this post:

<< Home