dinsdag, mei 02, 2006

Geen tijd, geen tijd.

Ik moet sito presto naar Gent, naar de opnames van De Teksbaronnen. Samen met Jan Desmet tegen Alain Grootaers en Stanny Crets. Ik zou kunnen vertellen over het lopen van daarnet en over de koperen ploert die op mijn schedel brandde en over de grote zwarte hond die zijn poten drukte tegen mijn witte shirtje en over nog veel meer. Helaas. Geen tijd. Misschien straks, als ik weer thuis ben van Gent.

3 Comments:

Anonymous Hans said...

Ha, de tekstbaronnen, mijn favoriete podcast tijdens mijn woon-werkverkeer. Al vraag ik me soms af wat de mensen denken als ik bijna luidop zit te lachen in de trein.

02 mei, 2006 19:16  
Anonymous ellen said...

lees al maanden graag je stukjes, maar nu loop ik zelf teveel over om niet even iets achter te laten ... Er lijkt eindelijk schot te komen in mijn adoptieproject ! Kreeg net concrete data voor maatschappelijk onderzoek, dat zal bepalen of ik "geschikt" ben als adoptiemama. Superspannend allemaal ... Daarnaast (maar dat verzinkt nu even helemaal in 't niets) ben ik fier dat ik na maanden goede voornemens dan toch ook in 10 weken loopschema zit, op de 6e week al (of maar ?), en ik kan je verzekeren: daarnet zweefde ik. Begin het lopen ook wel te appreciëren, en alleszinds, leuk nieuws in je achterhoofd helpt ! Veel succes nog, vind het knap hoe je 't volhoudt !!!

02 mei, 2006 20:36  
Anonymous Anoniem said...

Zouden duurlopen toch verslavend zijn ? Geen tijd, geen tijd, 't lijkt wel "opzij, opzij, maak plaats, maak plaats, ik ben ongelooflijk gehaast, ..." (naar Herman Van Veen)
Alleszins veel moed en volharding toegewenst, zelfs al moet je letterlijk én figuurlijk van hier tot ginder "hollen" !

02 mei, 2006 21:35  

Een reactie posten

<< Home