maandag, april 24, 2006

Farfalle met kip.

Net een mini-trainingetje van vijfentwintig minuten afgewerkt. Het uiterst rustige begin van een toch wel forse trainingsweek: dinsdag 50 minuten lopen, woensdag rust, donderdag 35 minuten lopen, vrijdag fitnessen, zaterdag 1u10 lopen, zondag rust.


Ilse, de dietiste van het marathonproject, vraagt of we een voedingsboekje willen bijhouden. Zo nauwkeurig mogelijk alles noteren wat we eten. Dat is niet zo simpel. Vanochtend lukte het nog wel: 120gr donker brood met daarop 40 gr smeerkaas die 210 kCal levert. 1 appel. Koffie met magere melk. Maar vanmiddag werd het moeilijk: een slaatje uit de koffiekamer van de VRT. Maar hoeveel sla en hoeveel kip en hoeveel pasta zit daar in? De redactie bezit geen weegschaal. Ik heb een foto gemaakt om Ilse een idee te geven. Op de pasta zit een zoeterig sausje dat ik niet goed thuis kan brengen. Koffie. Koffie. Koffie. Vanavond - het is lente - weer salade. Met couscous. Dat is ondertussen verteerd, ik voel een hongertje. Muesli?