zaterdag, april 22, 2006

Deliberatie.


Na de groepstraining hebben we een goed gesprek gehad over de 20km van Brussel. Zo'n duurloop houdt risico's in: je kan je forceren en er kunnen overbelastingsletsels van komen. Dat zou zonde zijn, de marathon komt dan in gevaar. Bij de minste twijfel: niet lopen, vindt Paul.

Ik heb de mensen van Canvas beloofd niks te lossen over F, S, J, K en G, mijn mede-lopers. Maar toch dit: niet iedereen zal de volledige 20km lopen. Eentje loopt zeker helemaal niet. Eentje loopt zeker wel, ikke. En de vier anderen kijken nog even de kat uit de boom. Want het is nog vijf weken en dan kan er veel gebeuren. Ook accidenten behoren tot de mogelijkheden, Fillet, zo zeker is het dus nog niet dat gij loopt, gij!

2 Comments:

Anonymous bien said...

Je voelt vast (en terecht) een enorme voldoening na deze deliberatie en een dikke proficiat is hier toch wel op z'n plaats want Fillet, het is zeker dat gij die verdient, gij! :-)
Geniet van het goeie gevoel en deze lentezondag...

23 april, 2006 07:53  
Anonymous Geert H said...

Als jullie de marathonkriebels voelen, kijk dan vandaag naar BBC1 voor de Flora London Marathon. Indrukwekkend, imposant, kippenvel, nervositeit, enz...
35000 enthousiastelingen starten om 10u45 onze tijd. Ook te volgen op http://www.london-marathon.co.uk/

23 april, 2006 10:30  

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home