maandag, februari 13, 2006

Koetjes en kalfjes

Nieuwe opdracht van Paul: tot donderdag niks doen. Niet lopen, zelfs niet fietsen. Die kasseiknie van mij baart hem zorgen. Dokter Koen Peers moet er eerst een blik op werpen en er zijn oordeel over uitspreken. Donderdag kan ik daarvoor naar Leuven.

De symptomen: een gezwollen gevoel, ik denk dat er vocht in het gewricht zit, en een vreemde knak bij elke beweging, gelukkig zonder pijn. Maar daarstraks, toen ik in Temse van de hoge tree van de trein stapte, toch pijn bij het neerkomen.

Het zal de volgende dagen op deze weblog dus niet over lopen, maar over koetjes en kalfjes gaan. En het vervelende is dat de oorzaak van mijn gesukkel, het kasseipad in de tuin, nog lang niet af is...

2 Comments:

Anonymous Tom said...

Die "vreemde knak", kan wel eens een pees zijn die over je knieschijf schuift. Dat is niet abnormaal, maar wel soms vervelend. Vooral bij traag lopen kan dat pijnlijk zijn, omdat de pees dan echt traag "schuurt" over je knie. Enfin, dat is maar een mogelijke diagnose natuurlijk, de sportarts zal wel meer licht in de duisternis brengen. Als je niet mag/kan lopen: neem eens een "runners world" ter hande, dan ben je toch nog een beetje (mentaal) aan het sporten ;)
Beterschap!

14 februari, 2006 09:09  
Blogger marrek said...

een vriend is specialist kasseipadenlegger. hij heeft last van zijn achillespees: van 't lopen, niet van de kasseien ... hij kan je misschien weer "op pad" helpen : zijn nummer is 79 72 04 ...
groe(n)ten aan de koet & haar kalf!

14 februari, 2006 23:26  

Een reactie posten

<< Home