zaterdag, februari 04, 2006

Een vage G. en een vage F.

Op uitdrukkelijk verzoek van de bedenkers van het marathonproject op Canvas geen herkenbare beelden van de andere kandidaten op deze weblog. Die twee schimmen in de rechteronderhoek zijn G. en F, bezig aan een groepstraining van 30 minuten. Het zouden ook J. of K. kunnen zijn. S. is het zeker niet, want die deed niet mee vanmorgen, ze worstelt met overbelasting. De details daarover ziet u in november op Canvas.

Ons lichaam geraakt stilaan gewend aan de schokken die het lopen met zich meebrengt. Maar de trainingsdruk wordt week na week verhoogd, dus het risico blijft bestaan dat we kraken, en dat een of andere ontstoken pees ons verhindert mee te lopen in New York. Precies om dat te voorkomen moeten we aquajoggen.

Ik denk dat ik mijn verzet tegen dat aquajoggen beter opgeef. Paul heeft een warm pleidooi gehouden. Je oefent je spieren, maar je belast je knieën niet. S. heeft het vandaag voor het eerst uitgeprobeerd. Het ophef dat je met die zwemgordel veroorzaakt schijnt nogal mee te vallen. De andere zwemmers gaapten wel, zegt S, maar ze lachten niet.

En Jan Vanderstraeten, producer van het marathonproject, heeft ons beloofd dat hij televisiespotjes gaat maken waarin hij de Vlaamse bevolking zal sensibiliseren om niet in geproest uit te barsten als ze een van ons toevallig zien watertrappelen in het zwembad.

2 Comments:

Anonymous Bart said...

Zo vreemd zijn die banden trouwens niet hoor. Hernia- en andere rugpatiënten gebruiken ze vaak bij revalidatie.

Misschien gewoon een opblaasbare eendenkop monteren langs de voorkant. Dan denkt iedereen gewoon dat je nog met bandjes zwemt en is er niets om beschaamd over te zijn...

04 februari, 2006 15:41  
Blogger Geert Gitaar said...

Eindelijk een mooie foto van mezelf.

05 februari, 2006 15:38  

Een reactie posten

<< Home