vrijdag, september 05, 2008

Wakker

Ik zou graag hebben dat u zondagnacht laat opblijft. Om naar de radio te luisteren. Het Laatste Uur, om 23u. Ik heb het er hier al zo vaak over gehad dat ik bijna niet meer durf.

Ik kan me voorstellen dat u elf uur 's nachts op een zondag geen uur vindt om naar de radio te luisteren. Daar hebben we aan gedacht: u kan zich abonneren op de podcast. Dan gaat het enkel ten koste van mijn luistercijfers, niet van uw nachtrust of uw relatie.

Labels: ,

13 Comments:

Anonymous luc said...

maar allez koen,ik ben reeds jaren trouwe luisteraar van een sjieke stem en dan op zondag ,ik moet op om 5h45,en aldt gedoe met podcasten,ik ken daar niks van
spijtig,maar toch blij dat ge feyten en fillet blijft doen
en de cijfers?
ikhad liver gehad dat het in de vooravaond was geweest,maar ja
toch veel succes.
groeten
luc

05 september, 2008 15:45  
Anonymous Goya said...

Waarom komt er van FoF geen Podcast? Voor mij persoonlijk is het een uur waarop ik ik maximaal 10 minuten kan luisteren en meestal halverwege een van je interviews teleurgesteld en nieuwsgierig mijn luistersessie moet afbreken.
Ik vermoed een kwestie van muziekrechten?

05 september, 2008 15:58  
Anonymous RoenHetZwoen said...

Ik kijk al een hele tijd uit naar 'Het laatste uur', Koen, en zondagavond zal ik dan ook gekluisterd aan de radio zitten. Zondagavond is toch al van oudsher een vaste radio avond voor mij: vroeger met 'Nox' op Studio Brussel (presentatie van Mark Lefever) en vervolgens 'Duyster'. Maar 'Duyster' ben ik de laatste jaren wat ontgroeid. Ik denk dat jouw Laatste Uur wel eens een goed alternatief zou kunnen zijn. En wie weet raak ik er zo door gebeten dat ik dat headsetje toch maar eens aanschaf om ook eens een mp3 (met groetjes! :-) op te sturen. (ben ook blij met de comeback van Moshi nu zondag trouwens; dit soort programma's is nu eens mijn favoriete radio zie)

Groeten en tot zondagavond! Alle succes gewenst!
Roen

05 september, 2008 17:33  
Blogger koen fillet said...

Hou je vast aan de takken van de bomen, Roenhetzwoen, want het gaat werkelijk alle kanten en alle richtingen uitzwiepen, zondagavond.

05 september, 2008 18:08  
Anonymous Dagkaart said...

Waarom halen ze nooit een radioprogramma op een deftig uur?
Als ze dat op de tv kunnen; waarom niet op de radio?
Succes

05 september, 2008 20:34  
Anonymous marleen said...

wel koen, die relatie kan de pot op, ik denk dat ik ga luisteren

05 september, 2008 22:44  
Anonymous Koenraad Ketelslagers said...

Het Laatste Uur gaat inderdaad ten koste van de nachtrust, Koen, maar van de relatie ? Niets is minder waar. De vrouwe en ik nemen de bots met de buil en hebben beslist onze relatie zondag tussen 23 en 24 uur nieuw leven in te blazen. We wachten ongeduldig op jouw startschot, Koen

@ Marleen, investeren in je relatie, meid !

05 september, 2008 22:57  
Blogger koen fillet said...

Ik heb mezelf geabonneerd op mijn eigen podcast. IJdel. En ik merk dat er iets mis is. Er is al een aflevering van HLU beschikbaar, al is er nog nooit een uitgezonden. Laat u niet vangen, die zogezegde aflevering van 31/8/2008 die u aangeboden krijgt heeft niks met HLU te maken.

05 september, 2008 23:04  
Anonymous Fons said...

Dat noemen ze, geloof ik, een valse START.

05 september, 2008 23:10  
Anonymous Maria said...

Normaal ga ik met de kippen op stok, maar omdat je er zoo vaak op terugkomt, op durft terugkomen, ga ik zondagnamiddag een napje doen, Koen, om zo rond de klok van elf present te zijn. Ja, ja, de wereld is aan de durvers.

En het gaat zwiepen, zeg je !? Benieuwd dat ik ben !

05 september, 2008 23:43  
Anonymous de wakkere bakker said...

Ik ben niet alleen een warme maar ook een wakkere bakker, Koen en ga voorzekers luisteren. Eén druk op de groene knop, zeg ik altijd maar, en we zijn vertrokken.

06 september, 2008 01:41  
Anonymous Zet hem op said...

Zet de startblokken maar al klaar, he Koen. 't Wordt tijd dat het tijd is.

07 september, 2008 19:34  
Anonymous veerle said...

Zondagavond om elf uur naar de radio luisteren, dat is geleden van toen ik nog studeerde. Maar allé, misschien doe ik een van de volgende weken eens een effort.

10 september, 2008 22:37  

Een reactie posten

<< Home