vrijdag, juli 13, 2007

Biotoop koelkast


Ik neem aan dat ook in uw koelkast zich af en toe een vergeten potje blijkt te verbergen. Mijn verbazing over de kleurenpracht won het van mijn walging. Eerst foto, dan vuilbak.

Wat moet een mycoloog weten om de schimmelsoort te kunnen determineren? De aard van de voedingsbodem? Effi licht & fris natuur, 15% vetgehalte.

Labels: ,

9 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Koen,

Effi licht & fris natuur ?? Vanwaar komt het rood dan...of moeten we daarvoor bij een mycoloog zijn ?

Joke

14 juli, 2007 10:56  
Blogger koen fillet said...

Effi licht en fris natuur is in zijn gewone voorkomen spierwit, Joke. En het oppervlak is egaal. Zowel de hersenachtige structuur als het rood en het groen zijn van mycologische origine.

14 juli, 2007 13:06  
Anonymous Anoniem said...

is het kunst & kan het ook praten jeremias?

14 juli, 2007 13:57  
Anonymous Anoniem said...

Kunst? Staat er een bordje bij?

EDM

14 juli, 2007 15:02  
Anonymous Sodade said...

moet kunnen. ik vind hier ook soms van dattum (tomaat met haren :) ) - niet om fier op te zijn, maar wel menselijk. En dan heb ik ook de neiging om dat te fotograferen...

14 juli, 2007 17:13  
Blogger Heleen said...

Beste Koen,
Smeltkaasproducten worden gemaakt van resten kaas. Men mengt er een smeltzout door en klaar is de Effi. Ik vind het niet gek dat er zich buitenaardse culturen op dit soort producten nestelen.
Ik hoop voor je dat er een deksel op het potje zat, als zulke wezens ontsnappen en vrij ronddwalen door je koelkast........horror

16 juli, 2007 14:05  
Blogger koen fillet said...

@Heleen. Als ik dit hier mag geloven, mag ik hopen dat er geen smeltzout in Effi verwerkt zit.

16 juli, 2007 14:27  
Blogger Heleen said...

Och die Wikipedia, je moet niet alles geloven wat ze zeggen.
Op deze pagina over kaas is het mischien beter om te checken: http://nl.wikipedia.org/wiki/Kaas

17 juli, 2007 09:25  
Blogger [muggenbeet] said...

hoe kom jij aan de foto van de hersenoperatie bij flip dewinter?

22 juli, 2007 09:33  

Een reactie plaatsen

Links to this post:

<< Home