woensdag, mei 16, 2007

Tuymans vs. Janssen


Vrijdagavond ga ik Canvaskijken. Luc Tuymans zit dan bij Luc Janssen, en het interview in HUMO voorspelt oorlog. Tuymans vindt Lux XL stroef, bij momenten zelfs flauw, en hij vindt dat de gesprekken harder mogen. Ik citeer: Maar bon, dan zullen we meneer Janssen moeten heropleiden.

Welwel. In de trailertjes zegt Luc Janssen zelf dat Tuymans "iets heeft met oorlog". De toon van dat HUMO-interview hoeft dus niet te verrassen. Maar ik ben zeer benieuwd hoe de ontmoeting op het scherm vrijdag gaat verlopen. Eigenlijk vindt de confrontatie vanavond plaats, want straks om elf uur nemen ze Lux XL op.

Ik heb Luc (Janssen dat is) gevraagd hoe hij het gaat aanpakken. Dat hij het nog niet wist. Tuymans brengt als gast een paaldanseres mee. Maar in de XL-loft staat uiteraard geen paaldanspaal. De productieploeg heeft in de gouden gids een paaldanspalenleverancier gezocht en gevonden, maar Luc vond het een verleidelijke gedachte om géén paal te bestellen. Dan staat Tuymans daar schoon met zijn danseres. Hà. Of is dat flauw. Ja, misschien is dat flauw...

Enfin, vrijdagavond. Kwart voor tien.

Labels: , ,

7 Comments:

Anonymous Nico said...

Da gaat hier de laatste tijd zeer weinig over lopen in zijn blog

Ben je zo veel aan het trainen voor volgende week zondag dat je geen tijd meer overhebt of ben jij aan het afhaken voor zondag in Brussel te lopen ?
of mag je niets zeggen van canvas :-)

hopelijk zien we u volgende week fit aan de start om een nieuw PR te lopen

16 mei, 2007 18:48  
Blogger koen fillet said...

Ik ga vanavond nog 105' lopen, Nico. En jij?

16 mei, 2007 19:13  
Anonymous Nico said...

@Koen
Ik morgen een 10 tal km en zondagmorgen 20km en dan een week niets lopen om te rusten voor zondag (en hopelijk binnenzijn in minder dan 2uur)

doe zo verder ik dacht dat je gestopt was

16 mei, 2007 19:34  
Blogger koen fillet said...

Wees gerust, ik loop nog, en ik zal er zijn zondag. Maar ik maak me zorgen over mijn loopnummer. Nog altijd niks gevonden in de brievenbus. Is dat normaal?

16 mei, 2007 19:36  
Anonymous Nico said...

Nee je moet u geen zorgen maken want ze sturen het nummer niet op (omdat de chip erin zit) je kan de dag zelf hem afhalen (op de site van de 20 km staat een plannetje waar de stand zich bevind)
op de site staat duidelijk dat ze de nummers niet opsturen

http://www.20kmdebruxelles.be/20km/set_nl.htm

bij algemene inlichtingen :-)

16 mei, 2007 19:43  
Anonymous Lou said...

Geen specialist ter zake, maar ten tijde van het paaldansrelletje rond Tanja Dexters en haar act voor het Belgische leger in Libanon was er sprake van een uitschuifbare meeneempaaldanspaal.

Dus wie weet heeft de danseres in kwestie dat ook wel, en wie heeft dan wie bij z'n pa ... euh, pietje.

16 mei, 2007 20:39  
Anonymous hilde said...

Koen,
ik raad je aan je nummer deze week al af te halen; de dag zelf is het daar nogal druk, met al die lopers die zich zaten af te vragen waar hun nummer bleef... ;-)

17 mei, 2007 23:09  

Een reactie posten

Links to this post:

<< Home