dinsdag, mei 15, 2007

Q-music

Gevelwerken bij de apotheker op het Brusselse Meiserplein, tweehonderd meter van de VRT. U weet hoe dat gaat: ze verhuren de stelling om er reclame aan te hangen. Q-music liet de kans niet liggen.


Na een paar dagen heeft iemand SUCKS over is good for you gespoten. Ik heb me lopen afvragen welke collega genoeg lef heeft om dat te riskeren, en of het in opdracht van de nieuwe gedelegeerd bestuurder is gebeurd. Weer een paar dagen later was de toevoeging verdwenen.

Maar gisterennacht moet dezelfde vandaal opnieuw langsgekomen zijn. Vanochtend stond er 98.8 bijgespoten, in hetzelfde blauw. Op de foto is het moeilijk te zien, voor een grotere versie moet u klikken. 98.8 is de frequentie van FM Brussel.

Labels:

4 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ja Koen,vandalisme en onverdraagzaamheid gaat vaak samen.
Marie-José

16 mei, 2007 19:54  
Anonymous bruno said...

die van FM Brussel zijn nochtans brave menskes...

18 mei, 2007 13:54  
Anonymous SveN said...

Het is dan ook een afschuwelijke affiche met groteske figuren. Jeroen Bosch, 21e eeuw? Of is het mijn afkeer voor deze zender die die associaties oproept?

19 mei, 2007 17:21  
Blogger pierre du coin said...

Wat mij opvalt is dat de verkiezingsaffiches (die nu stilletjesaan het straatbeeld en de weilanden beginnen te bevolken) opvallend gespaard worden. Weg de ezelsoren, snorren, ludieke teksten... De kloof met de burger is te diep geworden?

21 mei, 2007 16:55  

Een reactie posten

Links to this post:

<< Home