maandag, december 25, 2006

Zondag of gelijkgesteld

Twee vragen hielden ons bezig, vandaag op de redactie.
(1) Hoe geraken we met één uurtje Wilde Geruchten weer uit de luistercijferput die de Hoogheilige Mis en het gastprogramma slaan tussen 9u30 en 11u.
(2) Wie zou, nu James Brown dood is, op dit moment The Hardest Working Man in Showbusiness zijn? Blij dat ik hem nog nét gezien heb voor hij ten hemel werd opgenomen.

Labels: , ,

4 Comments:

Anonymous maarten said...

(1) Het slaappatroon van mensen die gisteren vrij laat in bed beland zijn, leidt ertoe dat ze opstaan met Wilde Geruchten?

25 december, 2006 13:48  
Anonymous ellen said...

... waarmee je wat mij betreft perfect aangeeft wat ze mogen veranderen bij radio1 (als ze dan toch vanalles willen veranderen in maart): weg met eucharistie en gastprogramma's, meer leuke en boeiende programma's als Wilde Geruchten, de Nieuwe wereld, Brood&Spelen, Camping Casablanca, Eldorado (en raak ook niet aan Alaska en Gulliver). En laat de muziekkeuze aub af en toe lekker eigenzinnig zijn, wie Q-achtige muziek wil horen met kermisstemmetjes tussendoor, zit allang op Q-music - en zo heb ik best zelf ook momenten, maar wàt een verademing op al die andere momenten dat je daar geen zin in hebt en lekker kunt genieten van bovenstaande programma's die gewoon identiteit en klasse uitstralen :-) Het slechtste wat radio1 zou kunnen overkomen, is dat het een 100% nieuwszender wordt met hitparades tussendoor ... Dus, beste radio1-directie, wens jullie veel goede beslissingen toe in 2007 ! En Koen, leuk dat je weer loopt :-) Ik doe ook nog steeds pogingen, maar krijg hartslag niet echt onder controle, hoe traag ik ook probeer te gaan ... maar in 2007 gaat 't vast beter ! groetjes

25 december, 2006 16:55  
Anonymous Dagkaart said...

en.... 's avonds de leuke programma's van 's morgens herhalen, zoals men op tv Man bijt hond, Blokken, Rode loper, enz... ook herhaalt tijdens de daluren. En de daluren voor radio zijn 's avonds.
't Was anders wel een leuk programma voor een vrije dag. En euh... tijdens het afwassen tussen 10 en 11 uur ook naar de mis geluisterd. Lang niet slecht.
1 uurtje per week religie moet kunnen.

25 december, 2006 18:07  
Anonymous marc said...

hey koen,
denk je werkelijk dat Brown ten hemel werd opgedragen? een man die die het niet het te nauw nam met het respect voor de vrouw, om het woord mishandeling nog maar niet in de mond te nemen. Als hij in de hemel komt dan is de hemeldrempel laag, zoniet onbestaande.
met welgemeende kerstgroeten.

26 december, 2006 15:12  

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home