zondag, december 24, 2006

Gelopen

Ik zou nog vergeten te vermelden dat er gelopen werd vandaag. Opnieuw een kwartiertje. Vorige zondag had ik mijn neus al eens buiten gestoken, maar ik meende maandag ik iets raars te voelen in mijn knie. Niet echt pijn, maar toch ook niet echt onpijn. Er kraakte af en toe iets als ik mijn knie boog. Enfin, kleine tekenen die me deden besluiten het lopen heel heel rustig weer op te bouwen. Benieuwd wat het gevoel morgen gaat zijn.

Labels:

4 Comments:

Anonymous Ruthje said...

nu een kwartiertje, over een paar maand weer de 20 van Brussel? Let's keep our fingers crossed!! Leuk dat je weer loopt Koen!! Prettige feestdagen!

24 december, 2006 16:21  
Blogger janjansenbe said...

Koen,

Prettige eindejaarsfeesten !

Ik ben beginnen lopen februari 2006 en dan rustig opgebouwd tot 15 km in oktober. Begin november tot half december even niet gelopen wegens omstandigheden als werkdruk, slecht weer, donkere dagen, en gewoon even geen zin. Sinds gisteren loop ik opnieuw. Vermits mijn lichaam klaarblijkelijk niet direkt last ondervind van blessures, ben ik rustig gestart met 8 km joggen in bosrijke omgeving van Bokrijk.

Heerlijk !

Een doel in 2007, 20 km joggen, of dit Brussel zal zijn of elders is nog even afwachten, ik word immers rond die periode voor de 2de maal vader !

Groeten, Jan

25 december, 2006 12:36  
Blogger Rimbaloe said...

Koen, jij wordt de comeback kid van 2007. Wedden?

25 december, 2006 12:45  
Anonymous Eveline said...

Niet forceren hé!

Ik ga vandaag voor de eerste keer weer gaan lopen na het herstel van 2 stressfracturen! Ik kan me goed inbeelden dat je bij elk vreemd gevoel opnieuw begint te twijfelen!

Prettige feestdagen!!!

26 december, 2006 19:21  

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home