donderdag, juni 28, 2007

Slecht

Hoe gaat het met het lopen, Koen? Sinds de 20km nog één keer een half uurtje gelopen. Verder niks. Heeft met pijnlijke achillespezen te maken. Ontstoken, denk ik. Een brandende pijn, maar gelukkig niet altijd. Naar het schijnt kan dat lang aanslepen.

Allez vooruit, anti-lopers, ga uw gang in de comments. Zie je wel, Koen. Nergens goed voor, die sport, ik had het je nog zoo gezegd, Koen.

Labels: ,

4 Comments:

Anonymous Benoit said...

Lopen antilopen ?
Of stappen ze gewoon?
En achter wie dan?

Wees in elk geval maar voorzichtig. Kan een pijnlijke en langdurige affaire zijn? Zijn er geen medische hulpmiddelen (Steunzolen e.d.)

28 juni, 2007 20:12  
Anonymous Zana said...

Hoh Koen.....sinds mijn 20km ben ik ook niet meer verder geraakt dan 10km. Dat zonder enig lichamelijk "ledsel". Ik denk dat het in het kopke zit nu er geen doel meer is.

29 juni, 2007 05:08  
Anonymous Kaat said...

En voor de rest blijven we positief denken en schijnt het zonnetje =) Laat ze je niet raken ermee, je hebt toch maar mooi die 20km gelopen en...als je achillespees is gerecupereerd kan ie er weer stevig tegenaan (en jij natuurlijk ook)...rock on!!

29 juni, 2007 15:13  
Blogger Alain said...

Ikzelf heb na de 20km ook maar 1 keer meer gelopen, 't zal hem inderdaad wel een beetje in 't koppeke zitten zoals zana het zegt...
En wat je achillespezen betreft: ik heb er ook last van gehad, ben naar de kine gegaan en die heeft een 'therapie' van electroshocks toegepast, me naar een goede podoloog gestuurd voor steunzolen en raad eens: zo goed als geen last meer. Ik voel het zelfs als ik m'n steunzolekes eventjes niet meer heb aangehad...

29 juni, 2007 22:18  

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home