zaterdag, mei 26, 2007

Lopen met je ellebogen

Een ontstoken slijmbeursje, man dat kan pijn doen. De minste aanraking is onverdraaglijk. Slapen was een probleem en lopen zal morgen ook niet vanzelfsprekend zijn.

De dokter van wacht heeft antibiotica voorgeschreven en een zalfje en een ontstekingsremmer. Ze denkt dat mijn elleboog morgen minder pijnlijk zal zijn, maar last zal ik er zeker van hebben. Doorzettingsvermogen en wilskracht verkopen ze helaas niet bij de apotheker.

Labels:

7 Comments:

Anonymous Charlie said...

Beste Koen,

´k zit met dezelfde twijfel. Al gans de week een zware verkoudheid en keelpijn. Hartslag veel hoger dan normaal tijdens het lopen...

Wat te doen??? Hetmoet wel leuk blijven.

26 mei, 2007 12:01  
Blogger koen fillet said...

Sterkte. Bij mij geen twijfel: ik loop dan wel met een pijnlijke elleboog. Na één dosis ontstekingsremmer is het trouwens al wat draaglijker geworden. En ik kan me geen afzegging veroorloven, reputatietechnisch.

26 mei, 2007 12:04  
Anonymous Anoniem said...

Ik duim voor jullie!

Groetjes Eveline

26 mei, 2007 14:26  
Anonymous jogginggirl said...

heel veel succes ! En eerlijk, zonder al die gekte bij het moeten opzeggen van de NY marathon, zou je er morgen dan ook gestaan hebben ?

26 mei, 2007 17:07  
Blogger koen fillet said...

Weet ik veel jogginggirl. Ik denk het wel. En pas op, misschien ben ik al maanden out, en belazer ik de boel opnieuw.

26 mei, 2007 17:17  
Anonymous Anoniem said...

GO KOEN GO !!!!!!!!!

27 mei, 2007 00:33  
Anonymous Anoniem said...

Geniet er toch van, wees toch ongeofelijk blij dat je zondag de mag en kan lopen, Koen! Vrijdagavond was ik nog onderweg op hotel en een ganse delegatie rolstoelathleten logeerde er ook. Ik betrapte mezelf er op dat ik chagrijnig was omdat het lopen niet zogoed ging, en dan ga je toch even denken, ezel! Geniet er dus van, vandaag, al is het niet ideaal, jouw jour de gloire est arrivé na new york en de operatie!

27 mei, 2007 09:51  

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home