dinsdag, juni 27, 2006

Ghana!


Hoe harder ik trap op die hometrainer, hoe beter die Ghanezen gaan spelen, veronderstelde ik. Maar o, o, o, ik heb gefaald. Op het eind was het enige waar ik nog op hoopte één enkele Afrikaanse goal, gewoon voor de rechtvaardigheid. Want verdienen ze het, die Brazilianen? Ik denk het niet.

4 Comments:

Anonymous bien said...

Ik denk het ook niet (en jij duidelijk nog meer balen dan je al doet op die hometrainer), minstens één goaltje hadden ze meer dan verdiend en niet enkel voor de rechtvaardigheid (die is er overigens ook niet in de uitslag Spanje-Frankrijk) ... maar we weten nu tenminste dat het niet aan de Ghanezen lag maar aan Fillet ;-)
Goeie moed verder met de alternatieve voorbereiding en nu ik hier toch ben, beetje laat, maar wil je nog bedanken voor die schitterende Bob Dylan-link, heb daar sinds vorige week al verschillende heerlijke luistermomenten doorgebracht.
Nog van da :-)

28 juni, 2006 00:06  
Blogger kris said...

dromers ontdekken en geloven soms in merkwaardige verbanden... "kijk , iedere keer ik dit doe gebeurt er dat" best prettig tot de harde realiteit ons met beide voeten op de grond brengt... goede morgen Koen, goed geslapen?

28 juni, 2006 10:45  
Anonymous kj said...

mooie foto Koen...

29 juni, 2006 09:40  
Blogger Ann said...

Koen ,


Naar voetbal kijken terwijl je op de hometrainer zit is nog te doen,maar eenmaal je gewend bent om buiten te lopen , zijn die binnentoestellen toch maar niks .

Hoop dat je spoedig herstelt, want je zal het nodig hebben voor New York .
Ik vind wel dat het daar wat moeilijker loopt omdat de New Yorkse straten toch wel wat meer hellingen vertonen dan hier .
Ben ook maar een beginner .

Ann

29 juni, 2006 23:47  

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home