maandag, januari 02, 2006

Dit geheel terzijde.

c_sterkeverhalen_49up
Dinsdagavond laat opblijven: om tien voor twaalf is 49up te zien. Televisiemaker Michael Apted heeft begin jaren '60 veertien kinderen van zeven geportretteerd. Om de zeven jaar doet hij dat opnieuw. Ik heb jaren geleden 42up gezien, dat was indrukwekkend. Confronterend ook, want het zijn -min of meer- leeftijdsgenoten. Morgen, op Canvas.

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Laat opblijven? Laat opblijven?? Een sportman moet om 22.00 uur in z'n bed liggen..... laat opblijven, pffft !! :-)

Veel plezier in 2006, ik heb zo ergens 't vermoeden dat je achteraf gaat terugblikken op dit jaar als het jaar van de grote persoonlijke verandering.

Toi toi toi

03 januari, 2006 10:39  
Blogger Geert Gitaar said...

Dag Koen,
Hier je marathon-copain Geert. Ik ben zelf amateur fotograaf, en heb met mijn Canon camera's al regelmatig eens last gehad. De laatste keer heb ik het niet zelf kunnen oplossen via sites zoals die vermeld door Wim. Ik heb 'm (m'n camera, niet Wim) dan maar laten "onder handen nemen" door de Repair Service van Canon. Al bijna 3 maand heb ik geen nieuws. Les hieruit te leren: als je je Canon opstuurt naar de Repair Service, zullen we tesamen uitkijken naar foto's van de voorbereiding van de NYC marathon, ... editie 2008 of zo.
Groet,
Geert Gitaar

03 januari, 2006 13:15  

Een reactie posten

<< Home