woensdag, december 21, 2005

Het is nu zeker: ik heb een hart.

training 1
En het klopt. Links ziet u de grafiek van mijn hartslag tijdens het lopen, gisteren. De opdracht luidde: twintig minuten afwisselend joggen en wandelen. Vandaar dat heuvelachtig effect.

Ik vind het wel vreemd dat de eerste drie heuvels bergen zijn en dat daarna mijn hartslag niet meer boven de 135 komt.

3 Comments:

Anonymous koen verloo said...

beste koen,

het lijkt erop dat er een virus op je hart zit.dat kan gevaarlijk zijn,mijn virus maakt alles recht wat krom was.voorlopig zijn er nog geen ongelukken geweest,ik hou mijn hart vast.

21 december, 2005 16:48  
Anonymous jan said...

virussen op je hart??? ik denk dat die sportdoktoren er alles aan doen om hun klanten niet af te schrikken. ik kan mij wel inbeelden dat zoiets gebeurt in staat van totale uitputting en ondervoeding maar moest je van een griepje en wat sport al beestjes in je hart krijgen dan was zowat de hele populatie van belgie al lang dood. wees een luis in de pels van die sportdokter van je, koen en ga door met trainen!! ik vermoed dat de lagere pieken op het eind van je grafiek gewoon betekenen dat je hartje gewenning vertoont en dat moet conditie zijn. ooit gedacht dat je dat zou hebben???

21 december, 2005 21:09  
Anonymous Van Boven Marc said...

Beste Koen,

jaja.. je bent een voortrekker.. een "lijder", of is het leider?
In elk geval, door je dagelijkse vorderingen en avonturen te lezen heb ik m'n sportschoenen al opgevist en zelfs al eens gepast (daadwerkelijk gelopen/gewandeld nog héél even niet) maar de intentie is er wel.

Doe zo verder en veel plezier tijdens de komende kerstdagen.

22 december, 2005 11:46  

Een reactie posten

<< Home