donderdag, februari 22, 2007

Jalousie de métier (nu met gerepareerde link!)

Interviewtechnisch zijn Pauw en Witteman zowat het beste wat er in ons taalgebied te vinden is. Dinsdag was het om duimen en vingers bij af te likken. Ze hadden Bram Moszkowicz te gast, advocaat van Willem Holleeder, ontvoerder van Heineken.

Er is vanalles aan de hand met die meneer Moszkowicz. Hij wordt een maffiamaatje genoemd, hij wordt bewaakt door de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging van het Korps Landelijke Politiediensten omdat hij doodsbedreigingen heeft gekregen, hij wordt beschuldigd van belangenvermenging, kortom: voer voor P&W.

Aanleiding voor het gesprek was de persconferentie waarop Moszkowicz aankondigde niet langer de raadsman van Holleeder te zijn. Maar eigenlijk doet dat er niet toe: het is spannende televisie, zelfs als je niks afweet van de zaak Moszkowicz.


Kijk en geniet van de manier waarop P&W hem benaderen én van de wijze waarop Moszkowicz ze pareert. In prachtig, statig nederlands. Die man zou advocaat moeten worden.

-update- Dedju, dedju, de link werkt niet. Ik laat hem toch staan, in de hoop dat ze het bij de VARA straks ook merken en hem herstellen. En anders zal u het van mij moeten aannemen: voorlopig hét televisiemoment van het jaar.

--upupdate-- Link werkt! Dankzij JanFrans.

Labels: ,

5 Comments:

Anonymous JanFrans said...

Dat was de link naar de vara-stream, Koen. Dit is de link naar de "uitzending gemist" site van de publieke omroep. Dat lukt zeker.

http://player.omroep.nl/?aflID=4040378

Ik heb de uitzending ook gezien en zat ook met open mond te luisteren naar de manier waarop Moszkowicz zijn zinnen en argumenteringen opbouwt. Erg virtuoos.

23 februari, 2007 11:28  
Anonymous JanFrans said...

alstublieft

www.theban.be/blog

26 februari, 2007 22:25  
Anonymous Anoniem said...

Chapeau voor de website 'Uitzending gemist'. In Belgie heb je minder én alleen wanneer je betaalt én een digitaal abonnement neemt.

27 februari, 2007 21:15  
Anonymous Dagkaart said...

Inderdaad, Koen, nu het toch minder erg blijkt te zijn met de borstzakje op overhemden, kun je daar geen actiegroep voor oprichten?
Waarom moeten we daar in ons land voor betalen???
Uitzendingen van de openbare omroep zouden we (zoals voor de radio) toch gratis moeten kunnen herbekijken!
Dat we voor commerciële troep moet betalen, geen probleem. Daar kijken we toch niet naar.

En nog iets: in Nederland en Frankrijk kun je in veel gevallen onbeperkt downloaden en herbekijken. Hier mag je vaak na 10 gigabyte al bijbetalen.

Arm Vlaanderen.

28 februari, 2007 13:28  
Anonymous Ontvoering Heineken said...

Een kleine nuance aan dit bericht is dat Holleeder het niet in zijn eentje Heineken ontvoerde. Cor van Hout had een grotere rol in de ontvoering van Heineken dan Holleeder.

bron:Heineken Ontvoering

10 april, 2014 15:45  

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home