maandag, januari 22, 2007

Slimste


Na De Slimste Mens tonen ze een parodietje op de puzzelronde waarin sponsor ING verborgen zit. In een flits zag ik daarnet dat Get Ready het tweede begrip is, morgen zoek ik het derde.

-update- Efkes vergeten dat ik niet kan kijken, ik moet naar de opnames van de Tekstbaronnen. Lossen jullie de puzzelronde op?

Labels:

25 Comments:

Blogger kris said...

Get ready en de slimste mens???? van een contradictio in terminis gesproken... 't word hier alle dagen beter, het beste moet nog komen :-)

23 januari, 2007 00:51  
Anonymous pol said...

Hebben ze jou eigenlijk nog niet gevraagd om mee te spelen?

23 januari, 2007 09:33  
Blogger koen fillet said...

@Maar allez, Pol. In het seizoen waarin Greet Opdebeeck derde werd en Bert Kruismans eerste, was ik tweede. De snor van Bert en de kuiltjes van Greet hebben alle aandacht naar zich toegezogen. Qua lichamelijke kenmerken kan ik enkel mijn onderkinnen in de strijd gooien, en dat heeft blijkbaar geen indruk gemaakt.

23 januari, 2007 09:49  
Blogger Geert Gitaar said...

Nog een geluk dat jij daar niet hebt gewonnen, Koen. Ik zie Dewael niet zijn vrouw laten zitten voor een aanstaande atleet uit Kruibeke ;-)

23 januari, 2007 10:49  
Anonymous pol said...

Oeps. Ik zat toen zeker op Mars. Tja, roem is vergankelijk. Maar toch: mijn oprechte excuses.

23 januari, 2007 16:34  
Anonymous Udo said...

Geert gitaar gaat té ver vind ik persoonlijk !

23 januari, 2007 16:37  
Anonymous bien said...

Moh nee, Geert Gitaar lòòpt ver ... allez heeft toch ver gelopen :-)

23 januari, 2007 19:29  
Anonymous Anoniem said...

Hier zijn duidelijk signalen van geheugenverlies! Ik was zelfs vergeten dat je De Grootste Belg had gepresenteerd. Ai! En dat moeten te weten komen via Wikipedia, het is vreemd. Alvast mijn welgemeende excuses voor het ongelooflijk grote gat in mijn geheugen =) Toegegeven dat ik nog niet zo heel lang naar je programma luister (volgens mij heeft dit het gat in mijn geheugen vergroot), maar beter laat dan nooit zeker?!

23 januari, 2007 19:45  
Anonymous Anoniem said...

p.s. je staat in de categorie Vlaams presentator (hoe komen ze d'r bij?!) met de eigen link: http://nl.wikipedia.org/wiki/Koen_Fillet. Noemen ze dat dan sterk bezig zijn of gewoon teveel vrije tijd hebben?

23 januari, 2007 19:47  
Blogger koen fillet said...

Werkt maar, vader...

23 januari, 2007 19:48  
Blogger Rafke Magic said...

als ik daarnet goed heb opgelet is de oplossing "Popeye" ;-)

23 januari, 2007 22:52  
Anonymous Aardvarksken said...

Dju.. vergeten op te nemen, en het was te rap weg om goed te kunnen kijken.. Morgen beter ;-)
En heb je gewonnen bij Dusauchoit?

23 januari, 2007 23:48  
Blogger koen fillet said...

Als ik zeg dat ik heb verloren is de spanning eraf he.

24 januari, 2007 09:57  
Anonymous Aardvarksken said...

Juist ja :-))
Ondanks dat blijft het wel leuk entertainment vind ik, ideaal voor een luie zondagmiddag.
Wat ik me nog afvroeg hierbij: zo opdraven in allerlei programma's, is dat part of the job, of gebeurt dat op vrijwillige basis ?

24 januari, 2007 10:06  
Anonymous Swa said...

Nee, nee Koen... mij maakt ge niks wijs ! Ge zijt stiekem de marathon van New York gaan lopen ipv zogezegd mee te doen aan da kwisken van Dusauchoit. Gij kunt nog ni zo goed liegen als Musseeuw hoor, daarvoor moet ge nog veel meer oefenen !!!

24 januari, 2007 12:06  
Anonymous Dagkaart said...

Ja, als je zo naast Greet Opdebeeck zit, moeilijk om aandachtig te blijven waarschijnlijk.
Ooit was Yves Leterme goed aan het slimstemensen, maar plots had hij, naar eigen zeggen "een slechte dag" maar volgens mij was het omdat hij naast Bieke Illegems zat. Moeilijk om je dan nog te concentreren.
Vanavond de vrouw van Wouter Vandenhaute. Marc Coucke ligt eruit...

Trouwens: voor wie vroeg gaat slapen en de finaleronde niet kan zien. Voor het einde vd uitzending kun je op de site vd slimste mens vaak al zien wie de volgende dag zal spelen (en wie dus in de lappenmand ligt).
En proficiat hé Koen met je 2de plaats: toen alleen het hoofd, nu ook de benen :-)

24 januari, 2007 15:09  
Anonymous Dagkaart said...

Voila, Coucke ligt eruit.
Wat had ik gezegd?

24 januari, 2007 22:38  
Anonymous Anoniem said...

Popeye en Clown dus. En ING.

Was het 'Pipo' die je aan Get Ready deed denken ?


BV

24 januari, 2007 23:07  
Anonymous Aline said...

Ja, als woorden heb ik olijfje, pipo, sterk en spinazie kunnen zien. Get Ready is mijn oogveld ook niet gepasseerd :-) Hoe dan ook, met de vier ING-woorden en de vier woorden van hierboven blijft er nog één Popeye-woord en drie clown-woorden over...
'n Leuke bedenking: het is hoogstwaarschijnlijk geen toeval dat de niet-ING woorden ook een positieve connotatie hebben, omdat je ze onbewust toch ook waarneemt ('masked priming')... tenzij je natuurlijk zoals wij een afwijking hebt en ze echt bewust wil spotten. Hoe dan ook blijft het een geslaagde reclame van ING.
@dagkaart: Naar mijn gevoel zaten er vandaag wel erg veel sportvragen tussen. Erik Van Looy maakte aan het begin van de aflevering een grapje dat Wouter Vandenhaute gesms't zou hebben: "Als mijn vrouw eruit ligt, dan jij ook." Maar misschien hadden de programmamakers toch echt graag dat Catherine Van Eylen een rondje meeging.

25 januari, 2007 00:13  
Blogger Rafke Magic said...

gisteren waren de ING spotjes gewisseld... de Popeye & Get Ready waren nl. eergisteren vóór 't begin van de uitzending te zien en gisteren nà de uitzending

soit, vóór de uitzending van gisteren was één van de woorden: Bob (ge weet wel, 't nuchter chauffeurke van dienst)

idd wel een cool reclameke... want er zijn precies veel mensen bezig met die andere woorden te zoeken (en da op een paar seconden)

trouwens de overwinning van den baas z'n vrouw... heb er zo ook mijn bedenkingen bij
('k had liever Saskia nog eens gezien... snif, snif)

25 januari, 2007 08:36  
Anonymous Anoniem said...

@aline, idd en ook de fotoronde en het Damiaan-fragment waren niet echt van hetzelfde niveau...Het is een leuke onderhoudende kwis maar de programmamakers bepalen toch voor een groot stuk wie er door kan gaan. Eigen aan TV zeker?

25 januari, 2007 08:38  
Anonymous Anoniem said...

De fotoronde heeft alleszins één ding bewezen: portretten maken die ook effectief op de geportreteerde lijken maken, is duidelijk niet de sterkste kant van de schilder. De laatste keer dat ik keek leek het portret Sam van Kelly van de Pfaffs verdorie hard op de jonge Patrick Swayze. Met alle respect voor Sammeke, maar hij lijkt er toch niet zo hard op =)
p.s. had iemand door dat het over Damiaan ging? Ik dacht aan een Middeleeuws ridderevenement dat zou worden nagebootst =/

25 januari, 2007 09:24  
Anonymous Aardvarksken said...

Als je goed oplet tijdens die ING reclame zie je dat de twee overige te zoeken woorden onderaan reeds staan ingevuld ... Flauw he.

25 januari, 2007 10:11  
Anonymous Dagkaart said...

In De Standaard of De Morgen stond er onlangs een artikel waarin de makers toegaven dat ze er dankzij de vragen voor zorgden dat de kans vrij groot was dat de nieuweling kon doorgaan. Zogezegd omdat de 2 anciens de ervaring als bondgenoot hadden.

25 januari, 2007 10:16  
Anonymous Dagkaart said...

En wat vandaag in DS staat: Annemie Peeters en Chris = samen; had ik eind aug al in de vertrek- of aankomsthal (weet ik niet meer) van Zaventem gezien...
Het was toen al grote liefde; maar daar is niets op tegen hé :-)

25 januari, 2007 21:03  

Een reactie posten

Links to this post:

<< Home