zondag, januari 28, 2007

Besparing


Voel je daar eigenlijk iets van, vragen ze me geregeld, van die besparingen bij de VRT. Bwa nee, nog niet echt, pleeg ik dan te antwoorden.

Maar ik zag daarnet het late journaal en schrok toch even van de paraplu die in beeld kwam. De verslaggever in Genk had blijkbaar een exemplaar meegekregen dat ook al eens dienst gedaan had om de winterstorm van een tijd geleden te illustreren. De nieuwsdienst zit door haar paraplubudget.

4 Comments:

Anonymous Swa said...

Als ze straks nog door hun microfoonbudget zitten dan zullen ze begot hard moeten roepen om door de digitale tv-draad te geraken !

29 januari, 2007 13:46  
Anonymous Aardvarksken said...

Zo op de foto te zien is het budget voor handschoenen ook al een tijdje opgesoupeerd.. De mens (is dat Peter B.?) heeft er rode pollekes van gekregen !

29 januari, 2007 15:16  
Anonymous Maggie vleesbouillon said...

En ik denk dat de micro zelfs een gepikte is van de VTM...ze hebben het windkapken binnenstebuiten getrokken. Of is de reporter ook binnenstebuitengekeerd ( één woord ? )... Tot zoiets zijn ze toch ni in staat hoop ik.
Is er nog budget voor uw 'pree' bij radio 1 Koen ? Als ge zeker wil spelen misschien nu al intekenen op de lijst van vrijwillige vertrekkers ? Bij volkswagen is dat ook goed gelukt.

29 januari, 2007 16:49  
Blogger kris said...

en dat brilletje, ochot... neerlands hoop in bange dagen!

30 januari, 2007 22:00  

Een reactie posten

Links to this post:

<< Home