woensdag, mei 14, 2008

Geen nieuws


The Day There Was No News
Originally uploaded by Pixelsurgeon

8 Comments:

Anonymous Anoniem said...

een beetje zoals BHV?

14 mei, 2008 17:54  
Anonymous Anoniem said...

dat is nu ook eens wat ik wilde zeggen

16 mei, 2008 17:20  
Anonymous Anoniem said...

Tijd om Harry De Neus erbij te halen? ;-)

17 mei, 2008 18:20  
Anonymous Anoniem said...

Ja, ik dacht ook wat gebeurt er? Al een hele dag niets over BHV.
Maar Leterme zit in het buitenland. Een of ander congres.

17 mei, 2008 21:51  
Anonymous Anoniem said...

Misschien een reporter terplekke sturen. Die dan elke dag live in het journaal komt, met graafkranen op de achtergrond. Om te zeggen dat ze nog steeds niks gevonden hebben.
(Was dat Luc Pauwels indertijd?)

18 mei, 2008 10:39  
Anonymous Anoniem said...

Anderzijds, Marino Keulen het predicaat "Obersturmführer" toedelen, dat vind ik er eigenlijk wel over (zaterdag in Ongehoorde Meningen).

Okee, we mogen (wat zeg ik? MOETEN!) regelmatig eens kritisch zijn tegenover onszelf, maar deze terminologie vind ik alleen maar lollig als ze gebruikt wordt voor VB'ers en andere extremisten.

18 mei, 2008 10:48  
Anonymous Anoniem said...

Wat ik ook effe kwijt wil, omdat ik het onnoemelijk irriterend gezwets vind, is dat gelul over "Waalse suskewieten". Man, man, man, als je dààrmee het Vlaamse fascisme moet bewijzen, dan ben je toch héél erg spijkers op laagwater aan het zoeken!

Kijk, ik probeer mij daarbij wat voor te stellen, dat men binnen 30-40 jaar documentaires maakt over de verschrikkelijke Vlaamsche Fascisten. Waar wij heden ten dage beelden zien over SS'ers die de (uitgemergelde) joden uitmoorden, zal men in de toekomst blijkbaar vogeltjes tonen. Met dezelfde griezelige of tratische achtergrondmuziek, en dàt dan becommentariëren met "kijk eens hoe wreed het Vlaamse volk toen was, ze schelden vinken uit voor Waal!"

Toe maar! Heeft Michel Vandenbosch nog niet van zich laten horen?

22 mei, 2008 11:57  
Blogger koen fillet said...

Chargeer! Dat is de opdracht van een columnist. Ik begin de indruk te krijgen dat het Willem Wallyn aardig lukt. Zaterdag is hij advocaat van de duivel van Koningin Paola. Hij chargeert dus in alle richtingen.

22 mei, 2008 15:34  

Een reactie posten

<< Home