dinsdag, april 10, 2007

Zogezegd in Gent (2)


Zowel De Standaard als De Morgen recenseren Zogezegd in Gent zonder enige verwijzing naar Radio 1. (U zal het in de papieren krant moeten natrekken, ik vind de desbetreffende artikels niet online.) Heeft niemand dan gemerkt dat Radio 1 dat letterenfeest heeft georganiseerd?

Ook bij Gentblogt in geen velden of wegen Radio 1 te zien. Gelukkig is er de kwaliteitskrant Het Nieuwsblad. Ons zweet is niet voor niks geweest. Dank u Nieuwsblad.

Labels: ,

6 Comments:

Blogger Michel said...

Aangepast!

En de betrokken personen hebben hun vooropzeg gekregen, uiteraard.

10 april, 2007 20:08  
Blogger Geert said...

'k twijfel of dit toeval is. Ik vond het alvast een geslaagd evenement.
Enigzins vreemd maar eerlijk om twee van de vier gerecenseerde boeken van de literaire lente door medesponsor Knack gegrild(Malika Chaara) of gestoofd(Heinrich Böll) te zien worden. Notabene in de publicitaire Knack boekenspecial.

10 april, 2007 20:12  
Blogger koen fillet said...

@Michel. Leve Michel.
@Geert. De 24 titels uit de Literaire Lente zijn geselecteerd door boek.be, Knack heeft met die keuze niks te maken. Het lijkt mij bijzonder ok dat een sponsor toch kritisch kan zijn.

10 april, 2007 21:27  
Blogger Michel said...

@Koen: en volgende keer gewoon gastbloggen op Gentblogt hé. :)

10 april, 2007 21:53  
Blogger koen fillet said...

@Michel. Dat lijkt een goed idee, maar ik zou er niet veel van terecht brengen. Ik heb vier uur lang dat radioprogramma zitten presenteren vanuit de gang van de Vooruit. Het rare gevolg daarvan is dat ik vrijwel niks van Zogezegd heb meegemaakt. Dan kan je er bezwaarlijk verslag van uitbrengen.

10 april, 2007 22:23  
Blogger Michel said...

We gaan voor de persoonlijke toets: het verhaal van hoe het was om de presentatie te doen, hoe je jezelf daar op voorbereid (of niet), hoe het voelt terwijl je het aan het doen bent (en hoe vervelend het wel is om jezelf als organisator nergens in de media terug te vinden en hoe je dan verondersteld wordt om daar niets op te zeggen of als een zaag over te komen maar dat het toch wel steekt, gvd) (alhoewel, dat laatste misschien niet) (alhoewel).

...maar dus voor het vervolg: consider it a standing invitation!

10 april, 2007 22:36  

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home