zondag, september 17, 2006

Water en vuur

Dat Kamiel de schilder een affiche van het VB in zijn etalage heeft hangen, ligt in de lijn van de verwachtingen. Hij is nu eenmaal lijstduwer in Kruibeke. Maar hij is vermoedelijk de enige Blokker die ook reclame maakt voor Groen. Ik stond voor het rood licht voor zijn etalage en ik zag die twee affiches naast elkaar hangen. Zo'n rariteit zou wel eens een toeristische trekker kunnen worden voor de gemeente. 't Is in de Bazelstraat.

Labels: , ,

9 Comments:

Anonymous Anoniem said...

In Wervik is er een vensterraam waar er bij elke verkiezing affiches van drie verschillende partijen broederlijk naast mekaar hangen. Wie doet nog beter ?

18 september, 2006 08:41  
Anonymous Anoniem said...

Voor wanneer ook eens andersom,dat zou pas verdraagzaamheid zijn.

18 september, 2006 13:46  
Anonymous Anoniem said...

En de VB affiche is dan nog een oude volksunie-affiche die hij eigenhandig bewerkt heeft ook...

18 september, 2006 18:38  
Blogger koen fillet said...

Recyclage! Kamiel is verdorie een echte groene. Een kiwi misschien? Bruin vanbuiten, groen vanbinnen?

18 september, 2006 18:49  
Anonymous Anoniem said...

Ik geloof dat het zo zit dat hij een twintig-tal jaar geleden glansrijk de verkiezingen in Kruibeke had gewonnen voor de volksunie maar toen zijn plaatsje heeft afgestaan aan de tweede in rij nl. DENERT ... My God!
Een piwi!

18 september, 2006 18:57  
Anonymous joke said...

Vandaag op canvas voor't eerst de 'trailer' gezien van Marathon... vanaf 15 oktober!

19 september, 2006 13:59  
Blogger kris said...

Koen Koen Koen... Je bent zoveel met muziek in de weer maar één artiest is aan je aandacht en die van radio1 ontsnapt : Jan de Beer . (ooit veel gedraaid met 'ik bemin je') Per toeval- ik zocht naar een bezinningstekst voor Benjamin om voor te lezen in de klas van Alice Nahon en komen we via de ongrijbare kronkelmachine Google via de elegasten bij Jan De Beer uit. Blijkt dat die gast na 30 jaar een nieuw album uitgebracht heeft (in 2005) en radio1 heeft dat zelfs niet vermeldt? shame on you and Houtekwiet.

19 september, 2006 19:17  
Blogger koen fillet said...

@Kris: Ik bemin je om je ogen die nog nooit hebben gelogen, om je mond die echt kan lachen... Dat bedoel ik niet persoonlijk, Kris, ik citeer gewoon Jan De Beer uit het hoofd om te bewijzen dat ik hem ken. Ik heb nooit een plaat van JDB gehad, dat liedje stond ergens op een cassette. Vermoedelijk opgenomen tijdens een programma van Omroep Brabant. Kriekelambiek? Harbalorifa? De Gewapende Man? Dat de nieuwe plaat van JDB door Radio 1 over het hoofd werd gezien is niet de verantwoordelijkheid van mij, ook niet van Hautekiet, wel van dirk.blancke@vrt.be

19 september, 2006 21:58  
Blogger kris said...

Bedankt voor de tip Koen. 'k zal een vriendelijke mail sturen, beloofd.

20 september, 2006 00:06  

Een reactie posten

Links to this post:

Een link maken

<< Home