donderdag, februari 21, 2008

Karin Spaink

De Nederlandse schrijfster Karin Spaink heeft 41 zelfmoordmethodes op haar website staan. Sinds jaar en dag overigens. Maar nu wordt ze in verband gebracht met de zelfmoordepidemie in Wales.

Gilles Decoster en Lisbeth Imbo hadden het erover, deze morgen in De Ochtend. We leggen een linkje op de Radio 1-website, beloofde Gilles, maar dat linkje is nergens te vinden. Zal ik die kleine vergetelheid hier rechtzetten? Graag gedaan, Gilles.


En lees ook dit, want de kwestigieuze zelfmoordmethodesopsomming is slechts een bijlage bij een artikel over haar eigen levensdrang.

En nu u toch aan het lezen bent: Spaink heeft borstkanker achter de rug en heeft ook daarover geblocht geblogd. Met grote openheid, ze weigerde haar kaalheid te verstoppen, ze liet zich fotograferen en ze beschreef hoe ze zelf een BH in elkaar knutselde voor haar gehavende lichaam. En voor de Grote Griezelige K toesloeg, had ze/heeft ze nog altijd MS. Ik wil maar zeggen: als het over het einde van het leven gaat heeft Karin Spaink recht van spreken. Wie haar herleidt tot een zelfmoordguru zevert.

Labels:

1 Comments:

Anonymous gilles said...

dank!
Overigens, "geblogd" schrijf je met een 'd'.
Zet je dat ook meteen even recht?
Graag gedaan, Koen. :-)

22 februari, 2008 11:59  

Een reactie posten

<< Home