zondag, april 09, 2006

Net binnen.


De recuperatieweek is achter de rug. Een week van rust, relatieve rust want vandaag stond er toch nog een 45 minutenjog op het programma. Volgende week ziet er zo uit: maandag rust, dinsdag hometrainer of aquajog, woensdag 40 minuten lopen, donderdag hometrainer of aquajog, vrijdag 30 minuten lopen, zaterdag rust en zondag een uur lopen in blokjes van een kwartier. Al bij al valt dat nogal mee.

4 Comments:

Blogger kris said...

Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

10 april, 2006 14:22  
Blogger kris said...

merkwaardig toch, hoe de evolutie van de taal ook sportkwalen en andere beïnvloed. Vroeger zou men het steevast over melkzuurspieren en pijn aan de milt gehad hebben... nieuwe tijden nieuwe kwalen? wat met de oude? verdwenen in de straalstroom!:-)

10 april, 2006 14:22  
Blogger DavidL said...

Koen, ik moet zeggen dat ik zeer benieuwd ben naar hoe men je (jullie) snelheid gaat opkrikken tegen de marathon. Ik las op de blog van Frank Spencer dat hij de marathon gisteren in R'dam uitliep net onder de 4 h met een gemiddelde snelheid van 10,5 km/h. Ik moet daar ook nog aan werken, vandaar ;-)

10 april, 2006 20:06  
Blogger koen fillet said...

@DavidL: Paul Van den Bosch zegt dat die snelheid vanzelf komt. Ik denk dat hij met vanzelf niet vanzelf bedoelt. Maar als je op uithouding traint, komt de snelheid "vanzelf". Dan hebben we het uiteraard niet over recordsnelheden...

10 april, 2006 20:49  

Een reactie posten

<< Home